parallax background

Over Ons


Pure ontspanning

Als je pure ontspanning wilt combineren met het krijgen van een mooi bruin tintje, dan is Zonnestudio SunAngel jouw moment van rust in je drukke bestaan.

Laten we eerlijk zijn een mooie goudbruine tint ziet er niet alleen gezond uit, het geeft ook nog eens een heerlijk gevoel. Onze professionele Ergoline zonnebanken samen met onze deskundigheid zorgen ervoor dat je die mooie goudbruine tint krijgt op een verantwoorde wijze. Nog enkele voordelen van verantwoord zonnen zijn de verbetering van de huid (acne, psoriasis, eczeem), aanmaak van vitamine D (tegen botontkalking) en lichttherapie (ter voorkoming van een winterdepressie).

Al vanaf €12,00 genieten

Bij ons ben je verzekerd van kwaliteit, goede service en hygiëne voor een zonnige prijs, want al vanaf €12,00 kunt u genieten onder één van onze Ergoline zonnebanken! Medewerkers zijn stezon gediplomeerd en onze Zonnestudio volgt de Europeese norm. Het is onze missie om verantwoord en comfortabel zonnen voor iedereen bereikbaar te houden. Want zonnen is niet alleen heerlijk ontspannend, maar ook nog eens goed voor uw welzijn.

Alle voordelen op een rij

  • Zonnen zonder afspraak
  • Gratis drankje
  • Uitmuntende hygiene
  • Opgeleid personeel
  • Banken voorzien van Aquanevel, Aromatherapie en Airco
  • Pinnen mogelijk

Openingstijden

Maandag10:00 t/m 21:00
Dinsdag10:00 t/m 21:00
Woensdag10:00 t/m 21:00
Donderdag10:00 t/m 21:00
Vrijdag10:00 t/m 21:00
Zaterdag10:00 t/m 20:00
Zondag12:00 t/m 17:00

Bijzondere openingstijden !!!

Zonnestudio SunAngel is gesloten op:

Kijk voor actuele openingstijden op onze facebook pagina !!!
Kerstavond en Oudjaarsavond sluiten wij om 18:00 uur
Onderwijs is een essentieel aspect van het leven van studenten.
Het levert ons kennis en vaardigheden op die nodig zijn voor succes op verschillende terreinen.
Onderzoekspapers, huiswerk en schrijfservices, zoals https://ghostwriter-masterarbeit.com/zijn enkele van de tools die leerlingen gebruiken om hun leerervaring te verbeteren.
Deze taken vereisen toewijding, tijd en moeite, maar het kunnen ook lonende ervaringen zijn die helpen bij het ontwikkelen van kritisch denken en probleemoplossende vaardigheden.
Dus of u nu een student bent die hulp zoekt of een leraar die op zoek is naar hulpmiddelen, er zijn veel opties beschikbaar om u te helpen uw onderwijsdoelen te bereiken.