parallax background

Cosmetica

Waarom zonnecosmetica gebruiken?

Zonnecosmetica is speciaal ontwikkeld om een snel, mooi en gezond bruiningsresultaat te bereiken. De producten bevorderen niet alleen het bruiningseffect maar verzorgen ook de huid. Samengevat kunnen we drie grote voordelen van het gebruik van zonnecosmetica opsommen:

1. Snellere en betere aanmaak van pigment: Zonnecosmetica bevatten vitaminen en mineralen die voedingsstoffen zijn voor de pigmentcellen. UVB-licht stimuleert de pigmentcel en dankzij de bouwstoffen van de lotion kan de pigmentcel volop melanine produceren. Op deze manier bekomt u een diepe en natuurlijke bruining.

2. Goed gehydrateerde huid: Een droge, vale huid reflecteert UV-licht in plaats van het te absorberen. Daarom is het voor een natuurlijke en langdurig bruine kleur een vereiste dat de huid over een evenwichtige vochthuishouding beschikt. Zonnecosmetica zorgt ervoor dat de huid intens gehydrateerd wordt. Een verzorgde en gehydrateerde huid neemt de UV-stralen intensiever op en ontwikkelt zo een lang aanhoudende bruining.

3. Anti-aging effect: Zonnecosmetica houdt het vochtgehalte van uw huid op peil waardoor fijne lijntjes en rimpeltjes worden tegengehouden. de verzorgende ingrediënten, zoals vitamine A en E, zijn krachtige antioxidanten en beschermen tegen de aanval van vrije radicalen. Zo blijft uw huid jong, soepel en gezond.

Alle voordelen op een rij

  • Beter direct resultaat.
  • Uw vochtgehalte van de huid blijft op peil.
  • Uw bruine kleur blijft langer behouden.
  • Uw bruiningsresultaat verbetert met 40%.

Gebruik de juiste cosmetica

Voor het bruiningsresultaat is het beter om alle make-up van Uw huid te verwijderen, en doe alle sieraden af. Gebruik geen zonnebrand met een factor (SPF) tijdens het zonnen, omdat deze het bruinen negatief beïnvloed, maar gebruik cosmetica speciaal voor onder de zonnebank. Bij zonnestudio SunAngel kun je diverse cosmetica verkrijgen speciaal voor Uw type huid om te verzorgen en te stimuleren. Een kwalitatief goede crème kan tot 40% beter resultaat geven. Uw huid heeft voor en na het zonnen verzorging nodig. Gebruik dan ook zonnecosmetica speciaal voor onder de zonnebank, omdat die speciale werkzame bestanddelen bevatten.

Indien U gebruik maakt van onze zonnecosmetica kunt U Uw fles bij ons laten staan ter voorkoming dat U het vergeet mee te nemen naar onze studio, om te zonnen. Indien U gebruik maakt van zonnecosmetica en de adviezen opvolgt, bent U verzekert van een gezonde, verantwoorde kleur die ook langer Active Image behouden blijft. Bovendien is hydratatie van de huid gewenst om het vocht gehalte op peil te houden. Er ontstaan daardoor minder rimpeltjes en lijntjes en voelt de huid soepel en zacht aan. Bovendien wordt door een gezonde huid sneller melanine aangemaakt onder invloed van uv licht, wat Uw resultaat aanzienlijk bevordert. Wij adviseren U graag welk product het beste bij U past.
parallax background

NIEUW NIEUW !!!!!

Nieuw in onze zonnestudio : de nieuwe cosmetica lijn Devoted Creations !!!
Deze flessen zijn zorgvuldig ontworpen en elk ingrediënt heeft zijn eigen bewezen nut.
De hele lijn heeft goede ingrediënten zoals Strivitan, Matrixyl ( anti anging en firming) dit samen met de bijzondere oliën maakt deze lijn een top produkt.
Wij kunnen U adviseren welk geschikt produkt bij uw huidtype past.
Zowel voor een acnehuid, gevoelige huid, droge huid, vette huid, alle huidtypen.